Sådan lægger du indlæg på bloggen

Der er flere, der spørger, hvordan man laver et blogindlæg. Det kan du få svar på her. Det er meget enkelt og lige til :-) Det skal ialtfald ikke være det tekniske der stopper et godt indlæg. Vi ser frem til at så mange som muligt, unge som ældre, hjemmefødinge som tilflyttere m.m. skriver om, hvordan de oplever Vandborg og omegn.  


  • Du skriver det, der ligger dig på sinde i et ganske almindeligt worddokument på din egen computer.

  • Når du er tilfreds med indlæget og er klar til at udgive det, sender du det som vedhæftet fil til trinerosenstand@hotmail.com ..der kan også vedhæftes billeder. Jeg kopierer din tekst ind på bloggen og lægger et eller flere af dine billeder ved, efter dit ønske.

  • Andre har mulighed for at læse dit indlæg og kommentere det. Kommentarer kan læses og skrives lige under indlæget. De er skjult på bloggen, men klikker man på linket "kommentarer", så kan de ses. Vil du lægge en kommentar, skrives den, hvorefter du trykker udgiv....du bliver bedt om at aflæse nogle bogstaver og tal, som bevis på, at du ikke er en robot :-)  ...derefter står din kommentar til at læse på bloggen.

  • Hvis du ikke vil skrive det på computer, kan det stadig udgives...du kommer blot forbi med dit indlæg på Engbjergvej 13, afleverer det til Niels Jacobsen eller Kamete, så skal vi sørge for at det offentliggøres på bloggen.  
Gå glad igang.
Trine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar