tirsdag den 3. september 2013

NU KOMMER KUNSTNERNE

DER ER BRUG FOR DIG!


HAR DU FÅET FLASKEPOST!?

Som du også kan læse i folderen, som er husstandsomdelt i Vandborg og ligeledes bliver rundsendt via mail til alle på Fælleshusets og Borgerforeningens mailliste, så er det NU ENDELIG tid til at Kunsten i bevægelse løber af stablen.Om ganske kort tid, nemlig den 12 september om morgenen kommer de 4 kunstnere samt Felix, der er koordinator for Kunsten i bevægelse, til Vandborg. De får brug for en masse materialer og masser af velvillig arbejdskraft.


DU KAN VÆRE MED TIL AT SKABE ET KUNSTVÆRK. Iben vil lave en eller flere collager inde i Fælleshuset og skal derfor bruge glittede hobby- og ugeblade, bøger med smukke klare billeder og farverigt papir i forskellige kvaliteter. Måske du har noget liggende, du kan undvære og derved bidrage med.


Maurice vil lave en stor træskulptur på Fælleden, og han vil i løbet af de 5 dage Kunsten i bevægelse varer gå rundt i byen og spørge efter tørt, rent træ. Vi håber, at I vil tage godt imod ham.

Esben vil lave en eller flere betonskulturer i omegnen og skal i den forbindelse bruge beton, blandemaskine og andet grej til den slags. Giv endelig lyd, hvis du har noget der kan bruges.Tapati vil lave et antal menneskelignende figurer i kyllingetråd. Til det skal der bruges masser af kyllingenet og stof, både hele stykker stof samt tøj. Hvem har ikke en sæk tøj stående, der alligevel var på vej i genbrugsen.

DET BLIVER UTROLIG SPÆNDENDE!Følg med her på bloggen ....de kommende dage vil der komme endnu mere information om, hvor materialerne kan afleveres og om, hvilke opgaver der stadig mangler at blive løst.

Trine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar