søndag den 11. november 2012

"Kunsten i bevægelse" er kommet til Vandborg

"Kunsten i bevægelse" er kommet til Vandborg


Så er vi i luften! Bloggen er åben for indlæg.
Over de næste mange måneder til projektet "Kunsten i bevægelse" løber af staben i september 2013, er der mulighed for at poste indlæg, billeder, videoer m.m. der kan gøre kunstnerne... og måske os selv, klogere på, hvad vandborg og "vandborgerene" er for nogen.Styregruppen har til dato afholdt to møder og gjort os tanker om, hvad vi synes Vandborg, som by, natur og fællesskab, bidrager med til vores liv. Har du et særligt forhold til byens historie, til bestemte steder i den omkringliggende natur, til oplevelsene med musik og fællesspisning i Fælleshuset, i koret, i kirken, ved havet m.m. ...Alle indlæg i denne fase af projektet, hvor vi skal inspirere kunstnerne, er med til at danne kunstnernes meninger og ideer om, hvad kunst for Vandborgerne kunne bestå af. 
Det kan være at du er særlig betaget af Ådalen og historien der knytter sig til samme. Din beskrivelse kunne inspirere andre til at skrive om deres betagelse og interesse. Til sammen kunne vi lave et solidt billede af, hvordan vi oplever Vandborg.  
Vi glæder os meget til at se, hvad I vælger at bidrage med.
   
Hvis man ønsker at bidrage med indlæg, så sendes de foreløbig som filer til denne mailadresse trinerosenstand@gmail.com . ( linket dur ikke, men skriv adressen ned og send fra din egen mail eller kom forbi med det: Engbjergvej 13 , 7620 Lemvig)
Mvh. Trine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar